Sport


Du dyrker sport

Er du seriøs sportsudøver, ved du,hvor vigtigt det er for din almen tilstand og dine resultater, at du hele tiden behandler kroppen optimalt.


  • Body SDS sætter ind både i forhold til din krop og din psyke.


  • Du kan bruge behandlingen som en del af din forberedelse til større performances. Din krop bliver tilført mere energi, du kan få mere luft i lungerne og dine muskler kommer til at slappe af, så du bliver optimalt klargjort til den forestående begivenhed.


  • I restitutionsperioder kan du bruge behandlingen til at arbejde dybere og få frigivet dybere spændinger i musklerne, hvilket udløser flere kræfter, mere fokus og et blivende energiløft. Det gør dig simpelthen bedre.


  • Spærrer dine tanker nogle gange for dine resultater? Det kan give manglende selvtillid, hvis negative tanker om det at præstere, har sat sig i kroppen. Resultaterne udebliver ligegyldigt hvor god man er. Body SDS-behandlingen kan ændre positivt på det, fordi jeg får kontakt med de steder, hvor der sidder mentale blokeringer. Jeg bearbejder dem fysisk, lige som vi taler om, hvad det er, der har sat sig. Jeg tager også  mentaltræningsteknikker i brug. Det er kombinationen af den fysiske, den psykiske og den mentale tilgang i Body SDS, der gør den store forskel. 


Vil du løbe hurtigere, springe højere, spille bedre, så ring på 42 42 33 22.

Vil du have det bedre?


Bestil tid nu på
 


eller

Tlf: 42 42 33 22


Mail: kontakt@kropsterapicph.dk