Sådan gør jeg


Sådan gør jeg

Kroppen fortæller, hvad du er for et menneske, om du er åben, lukket, nervøs eller fuld af forbehold, og det arbejder jeg ud fra. Hos mig er der ingen automatik.  Al behandling bliver planlagt ud fra dine ønsker, behov og din kropslige tilstand.


1. Først har vi en kort samtale, der handler om dine grunde til at komme. Jeg spørger også om noget stresser eller på anden måde påvirker dig negativt lige nu.


2. Derefter screener jeg din krop: Mærker hvor på kroppen, der sidder spændinger, og vi drøfter mulige årsager.


3. Hele kroppen behandles, men forskellige områder får særlig opmærksomhed, alt efter hvad der har behov for fokus.


Du kan vælge, at vi skal arbejde akut eller mere langsigtet. Det er op til dig, og du kan få udbytte af begge dele. En behandling tager ca. 50 min.


Hvis du alene har behov for en energioptankning, går vi kun ind i aktivering af kroppen og dens funktioner og ikke på det mere følelsesmæssige/psykiske plan.


Det kan du opleve under behandlingen

Fordi kroppen begynder at rense ud, kan du komme til at hoste eller svede. Du kan også blive følelsesmæssigt berørt lige som du kan opleve, at muskelspændinger forsvinder momentant.


Det kan du opleve efter behandlingen

Som regel vil du føle ny energi, lethed og ofte også en følelse af frihed. Efter en periode vil du mærke øget psykisk stabilitet, mere glæde og flere kræfter. Du vil også opleve, at du mentalt bliver mere fokuseret end før og ofte også opnå bedre personlige resultater, end du har gjort længe.


I direkte forbindelse med behandlingen kan nogle også opleve følelsesgennembrud, træthed og let utilpashed. Det hele går som oftest meget hurtigt over igen og reaktionen kommer alene fordi, kroppen går igang med at komme i balance.


Vil du også have ny energi og lethed, så ring på telefon 42 42 33 22 – og læg en besked, hvis jeg ikke tager telefonen, så hører du fra mig.


Vil du have det bedre?


Bestil tid nu på
 


eller

Tlf: 42 42 33 22


Mail: kontakt@kropsterapicph.dk

 

Husk at drikke vand!