Fysisk. Mentalt. Psykisk.

Mine klienter kommer af mange forskellige årsager. Her er de primære.

Du vælger selv, om vi skal arbejde akut eller mere langsigtet.
01

Du dyrker sport
Er du seriøs sportsudøver, ved du hvor vigtigt det er for dine resultater og almene tilstand, at du hele tiden behandler kroppen optimalt.
02

Du går op i sundhed
Body SDS er en ideel behandlingsform til dig, der hellere vil forebygge end at helbrede. Til dig, der ikke vil finde dig i at blive hindret i dine livsudfoldelser af en krop, der pludselig ikke fungerer optimalt. Dig, der vil leve et liv, hvor du bestemmer selv
03

Du har skavanker / lidelser
Har du vænnet dig til at være stiv i kroppen, når du vågner? Eller til at have et permanent lille hold i nakken eller ondt i knæet. Har du hyppig hovedpine? Døjer du med at være oppustet eller med en ustabil mave?
04

Du har ondt
Du, der arbejder på et kontor, sidder ofte mange timer dagligt foran computer og tastatur. Hos mange udløser det på et tidspunkt nakkesmerter, hyppigt hovedpine, skuldersmerter, ’frossen skulder’ eller museskader i albue og underarm. Alt sammen medvirker til, at du præsterer ringere på jobbet og mangler energi derhjemme.
05

Hvad kan jeg hjælpe med?
Mine behandlinger har fokus på det fysiske, mentale og psykiske. Alle behandling bliver dog altid planlagt med afsæt i dine ønsker, behov og kropslige tilstand.