Mine klienter
Vil du løbe hurtigere, springe højere, spille bedre?

Er du seriøs sportsudøver, ved du, hvor vigtigt det er for din almen tilstand og dine resultater, at du hele tiden behandler kroppen optimalt.

Spærrer dine tanker nogle gange for dine resultater?

Det kan give manglende selvtillid, hvis negative tanker om det at præstere, har sat sig i kroppen. Resultaterne udebliver ligegyldigt hvor god man er. Body SDS-behandlingen kan ændre positivt på det, fordi jeg får kontakt med de steder, hvor der sidder mentale blokeringer. Jeg bearbejder dem fysisk, ligesom vi taler om, hvad det er, der har sat sig. Jeg tager også mentaltræningsteknikker i brug.

Det er kombinationen af den fysiske, den psykiske og den mentale tilgang i Body SDS, der gør den store forskel.

Bestil tid til behandling

Vil du løbe hurtigere, springe højere, spille bedre? SMS/ring 42423322.

sport-behandling-kropsterapicph-1
sport-behandling-kropsterapicph-3
sport-behandling-kropsterapicph-2

Body SDS sætter ind både i forhold til din krop og din psyke.

Du kan bruge behandlingen som en del af din forberedelse til større performances. Din krop bliver tilført mere energi, du kan få mere luft i lungerne og dine muskler kommer til at slappe af, så du bliver optimalt klargjort til den forestående begivenhed.

I restitutionsperioder kan du bruge behandlingen til at arbejde dybere og få frigivet dybere spændinger i musklerne, hvilket udløser flere kræfter, mere fokus og et blivende energiløft. Det gør dig simpelthen bedre.

Anbefalinger

Klienters ord. Min rettesnor.
Klinik

Østrigsgade 51, 2300 København S

SMS eller giv et kald
Email & Social