Mine klienter
Vil du af med dine smerter? Få det bedre psykisk og præstér bedre uden at blive slidt ned.

Kontorskader

Du, der arbejder på et kontor, sidder ofte mange timer dagligt foran computer og tastatur. Hos mange udløser det på et tidspunkt nakkesmerter, hyppig hovedpine, skuldersmerter, ’frossen skulder’ eller museskader i albue og underarm. Alt sammen medvirker til, at du præsterer ringere på jobbet og mangler energi derhjemme.

Bestil tid til behandling

Vil du af med dine smerter? Få det bedre psykisk og præstér bedre uden at blive slidt ned. SMS/ring 42423322.

skader-skavanker-kropsterapicph_1
skader-skavanker-kropsterapicph_2
skader-skavanker-kropsterapicph_3

Ondt? Det behøver ikke være sådan

Body SDS-behandling er virksom og effektiv mod alle former for led- og muskelsmerter.

Du vil ofte med det samme opleve en markant bedring, og med et behandlingsforløb, over en periode, kan forbedringen blive varig.

Body SDS-behandlingen frisætter dine egne indre ressourcer, der bare har været blokeret af smerter og bevægelsesproblemer.

Du vil opleve færre eller ingen smerter og mere energi. Body SDS-behandlingen sætter dig i stand til at yde optimalt på jobbet, uden at blive slidt ned. I behandlingen gennembearbejder jeg dine muskler og led. Masserer, strækker og mobiliserer.

Behandlingen styrker desuden dine organer ved at øge udrensning, blodgennemstrømning og lymfens passage.

Har du negative tanker om dig selv og dine præstationer på jobbet, kan det være en alvorlig hindring for opfyldelse af dine ønsker om succes. På det mentale plan sætter min Body SDS-behandling fokus på de tankemønstre, der gør, at du har svært ved at opnå den succes på jobbet, som du fortjener.

Anbefalinger

Klienters ord. Min rettesnor.
Klinik

Østrigsgade 51, 2300 København S

SMS eller giv et kald
Email & Social